Qui torna a casa

Qui torna a casa

Qui torna a casa

– 2007  “Qui torna  a casa” d’Harold Pinter

Dirigida per Alex Dezón es va estrenar al Teatre Estudi de l´Institut del Teatre. Obra Interpretada per Manel Barceló, Albert Prat, Dafnis Balduz, Sergi Misas, Aleix Albareda i Susanna Garcia-Prieto.

Res és el que sembla. Aquesta obra és com una Bernarda Alba en masculí. És un món mascle tancat on arriba una dona per sorpresa  i el subverteix. Max el pare de la família és el patriarca que lliga a la resta a través de la destrucció. Sam el germà petit d´en Max és la minyona de la casa i qui porta els diners. Lenny fill d´en Max és un vividor que mentre no li toquin el que és seu, deixa fer. Teddy és el fill que ha marxat i ha triomfat a l’estranger. I torna després dels anys amb la seva dona Ruth qui capgira i pertorba a la família. Joey el més jove és ingenu i curt de gambals.

Els mascles es reparteixen la Ruth, ella ho accepta  i en Teddy també, des de la més terrible de les quotidianitats. Encara que sembli que ells dominen la situació al final se n’adonen que ella té la paella pel mànec. Tot el que passa no té especial importància. És una obra que ens enfronta a la perversió en que poden arribar les relacions familiars.

Detalls del projecte
×